مشاوره حقوقی رایگان - آیا می شود کسی را به اجبار مدیر ساختمان کرد

با عرض سلام، بنده یک باب آپارتمان در یک شهرستان دارم و ساکن آن شهرستان نیستم، ساکنین آنجا به اجبار می خواهند من را مدیر ساختمان آنجا بکنند، و من هم به علت مسئولیت آن و دوری راه قبول نمی کنم، آیا آنها از لحاظ قانونی می توانند کاری بکنند؟

پاسخ ها :

انتخاب مدیر ساختمان قوانین انتخاب مدیر ساختمان مدیر ساختمان قوانین آپارتمان نشینی آپارتمان