مشاوره حقوقی رایگان - معافیت اعصاب و روان

سلام، وقت بخیر. بنده مهر سال 99 به خدمت اعزام شدم (معاف از رزم قلب و عروق هستم). دوره آموزشی رو که پانزده روز برای ما بود رو گذروندم و در آموزشی گروه ب شناخته شدم و هنگام مراجعه به پادگان محل خدمت من رو ارجاع دادند به بهداری پادگان برای تعیین تکلیف . در بهداری بعد از چند جلسه مشاوره تصمیم گرفتند من رو بفرستند بیمارستان برای معاینه تخصصی اعصاب و روان و کمیسیون پزشکی بدوی (سپاه) . در بیمارستان بعد انجام چندین تست شخصیتی و معاینه توسط متخصص اعصاب و روان، کمیسیون بدوی در دو نوبت دو ماهه (در مجموع چهار ماه) معافیت موقت به من دادند. بعد از چهار ماه و حضور در جلسه کمیسیون بدوی، من رو فرستادند به بیمارستان تخصصی روانپزشکی و در کمیسیون پزشکی بیمارستان روانی.
بعد از دوباره چند تست و جلسه مشاوره با روانپزشک در بیمارستان روانی، کمیسیون تشکیل دادند و در حضور سه متخصص اعصاب روان و روانپزشک بنده رو شش ماه معاف موقت کردند و باید ماهی یک مرتبه ویزیت بشوم. این مدت یعنی مجموع ده ماهی که معاف بودم جز خدمت من حساب میشود؟ (با توجه به اینکه آموزشی رو گذروندم و الان در نیروی انسانی سپاه پرونده دارم و در حال خدمت ثبت شده) و سوال دومم این که چقدر امکان معافیت دائم در کمیسیون دوم هست؟

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

طرح موضوع بصورت مکتوب و مشروح به ریاست دادگستری شهر محل رسیدگی و متعاقبا شکایت در دادگاه انتظامی قضات با ذکر دقیق اتهام جعل و تقاضای انجام کارشناسی خط