مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض

سلام من شامل بخش 5 بند 2 اختلال اضطراب از شورای عالی شدم در صورتی که دکتر ها به بیماری ام دیدی و اختلال وسواس و پانیک مقاوم به درمان زدند،معاف نگردمد،معاف از رزم کردند،خواستم ببینم اعتراض به رای عالی کجا انجام میشه ممنون

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اعتراض میتوانید بکنید اما فایده ای ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دیوان عدالت پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

معافیت های پزشکی صرفا مرحله شورای عالی پزشکی قابل اعتراض است و مرجع خاص دیگری جهت اعتراض به این گونه کمیسیون ها در قانون تعریف نگردیده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای نقض رای میتوانید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. حق اعتراض دارید. موضوع در کمیسیون پزشکی مطرح و بررسي شود