مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند و انجام تعهدات

سلام. پنج قطعه زمین طی پنج مبایعه نامه دریکی از مشاورین املاک در اسلامشهر در سال 82 از سه نفر خریده ام که متعهد شده اند که ظرف4 ماه تفیک کرده و سند بزنند وگرنه تامین خسارت نمایند اما تاکنون به تعهد خود عمل نکرده اند چگونه احقاق حق نمایم؟

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
شما ميتوانيد با طرح دادخواست الزام به أخذ صورت مجلس تفكيكي... به طرفيت ان ٣ نَفَر مقدمات انتقال سند را فراهم نماييد ضمن اينكه در صورتي كه بابت انجام عدم تعهد ،خسارت قراردادي تعيين كرده باشيد ميتوانيد ان را مطالبه نماييد
ضمنا قراداد شما بايد ملاحظه شود و اين امر مستلزم ملاقات حضوري است

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به دادگاه محل وقوع ملک مراجعه و درخواست تفکیک و الزام به تنظیم سند ارایه نمایید
جهت مشاوره بیشتر بین ساعات 18 الی 20 با شماره ذیل تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید
با تشکر

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.شما میتونید الزام اخذ تفکیک ویا الزام به انجام تعهد و الزام به تنظیم سند رسمی نمایید.قردادتان باید مطالعه شود و به وکیل در شهرتان مراجعه تا مشاوره کافی و وافی به شما بدهد تا بتوانید اقدامات اولیه رو انجام بدید انشاء الله به نتیجه میرسید.