مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه متراژ زمین

سلام.
ما تکه زمینی داریم که در سند ننوشته چند متر هست و با شعیر نوشته است.
رفتیم ثبت اسناد اون ها هم گفتند که اصلا مشخص نیست که متراژ این زمین چقدر هست و ما هم نمی دونیم.
سند تقریبا سال 52 هست و چون سند ارثی هست ورثه چند هزار متر زمین رو برای خودش برده اما فقط 500 متر به پدرم دادند و از طرفی چون برای کارشناسی نیاز به متراژ کل زمین هست اون ها اجازه متراژ زمین رو نمیدهند.
آیا با این متراژ که در سند نوشته شده؟ آیا میشود سهم رو محاسبه کرد؟ ( مورد معامله مبذر 3 من مشاع برابر 3 سهم از 610 /304 سهم کل اراضی 74 شعیر )
خواهشا اگر کسی میتواند محاسبه کند بنویسد خیلی احتیاج دارم. ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
معمولا هر 96 شعیر ششدانگ تلقی میگردد