مشاوره حقوقی رایگان - سقوط حق حبس با اقرار زوجه در جلسه شورای حل اختلاف نفقه

سلام
من و همسرم در دوره عقد هستیم و من با همسرم نزدیکی داشتم. من از همسرم برای الزام به تمکین شکایت کردم. اما ایشان به حق حبس خودشون استناد کردن و با ارجاع به پزشک قانونی مشخص شد که پرده ایشان حلقوی ارتجاعی هست و حکم به باکره گی ایشان دادن و دادخواست من با اشاره به حق حبس ایشان رد شد. همسرم 3 ماه قبل از دادخواست من اقدام به دادخواست نفقه کرده بودن و در شورای حل اختلاف اقرار کردن که از من تمکین عام و خاص کردن و حتی مدتی با من زندگی کردن و من ایشان را از خانه بیرون کردم و نفقه کامل میخوان و اظهارات خودشون و امضا کردن و قاضی شورا و 3 نفر از اعضای شورا هم امضا کردن. حالا من اگر تجدید نظر خواهی کنم و صورت مجلس شورا را اضافه کنم که اقرار صریح زوجه هست ایا حق حبس همسرم ساقط میشه؟من از همسرم فیلم و فایل صوتی دارم که اقرار میکنه از من تمکین میکنه

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگراثبات شه تمکین کرده دیگرحق حبس ندارد