مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد زوج در دوران عقد ( زوجه از حق حبس استفاده میکند )

با سلام .
من و خانمم سه سال پیش عقد کردیم همسرم یک هفته بعد از عقد، خواستار طلاق شد و مهریه را به اجرا گذاشت . من پیش پرداخت مهریه را پرداخت کرده ام . و بقیه مهریه اقساطی پرداخت میکنم . دعوای الزام به تمکینم چون که خانمم از حق حبس استفاده میکند، رد شد .
آیا الان من می توانم از دادگاه به صورت قانونی اجازه ی ازدواج مجدد بگیرم ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید درخواست بدهید تا رسیدگی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با شرایطی امکان پذیر است رویه واحدی وجود ندارد باید دید در شرايط سختی قرار دارید یا خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
چون دعوای تمکین رد شده است اصولا نمی توانید
اما قابل پیگیری می باشد