مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت وسایل منزل

سلام. من با خانومم در خانه ای که خودم به جای مهریه به نام او زدم زندگی میکنیم و از صد در صد لوازم منزل هشتاد درصد برای بنده هست. من چطور میتوانم وسیله‌های خودم را دریافت کنم؟ البته یک بار خانومم در دادگاه لیست سیاهه خود را عنوان کرده یعنی مشخص شده که چه چیزی برای او است اما به من میگوید برو ثابت کن تو لوازمی داری. خب من فاکتور ندارم و نمیدونم چی کار کنم. خواستم از شما کمک بگیرم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام با شهادت شهود ثابت کنید

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
جهیزیه همسرتان مطابق با لیست جهیزیه و سیاهه مشخص است و اگر سایر وسایل را شما خریداری کرده اید با وجود فاکتور و اشتشهادیه می توان تعلق آن را به شما اثبات کرد.