مشاوره حقوقی رایگان - دستور فروش ملک مشاع

سلام. ملک مشاعی حسب درخواست یکی از شرکا و دستور فروش توسط قاضی دادگاه قراره به فروش برسد اما این ملک دارای 4 واحد مسکونی و 6 واحد مغازه تجاری هست که مالکان مغازه ها همگی مغازه ها رو هم به صورت ملکی و هم به صورت سرقفلی 20 سال قبل خریده اند و مشغول به کسب و کار هستند.در صورت فروش ملک تکلیف مغازه دار ها و تکلیف کسب و کارشون که حق سرقفلی دارند چی میشود؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام در صورت فروش صرفا مالکین تغییر میکنند و فروش اعیانی و عرصه خللی در حق مستاجر ایجاد نمیکند

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

هرکس خریداری کند اگر بخواد مغازه دار هارو بیرون کنه هشتاد درصد ارزش مغازه رو به مستاجرین باید پرداخت کنن