مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. تقریبا یک ماه پیش همسر بنده منزل مشترک را ترک کردند. ( به دلیل اختلاف ها و ... و تن به هیچ گونه مذاکره و ... توسط بزرگترها هم نمی دهند و فقط تهدید های مختلف می کنند) تا این لحظه هم هیچ گونه نفقه یا واریزی به هر طریقی، در قبال من و فرزندم نداشته اند.
1) برای اجرای مهریه از طریق ثبت من فقط میدانم هر ماه حقوقی دریافت می کنند یا شاید موجودی در حساب خودشان داشته باشند. منظورم این هست به جز این موارد من دارایی از ایشان سراغ ندارم.
سوال بنده این هست فقط صرف حقوق دریافتی ایشان، من میتوانم از طریق اجرای ثبت مهریه ام را به اجرا بگذارم یا خیر؟
2) برای نفقه به جز نفقه کیفری که شکایت خواهم کرد برای شکایت نفقه حقوقی به جز سایر موارد که شامل نفقه می شود و برای بنده به صورت حداقل ترین انجام داده اند، ایشان هیچ گونه هزینه ای بابت مسائل درمانی و بهداشتی بنده نکرده اند و بنده بالای 11 دندان خراب شده دارم که بیشترشان به دلیل ترمیم نشدن به عصب رسیده اند و مشکل قلبی پیدا کرده ام.
چگونه این موارد را می توانم برای دادگاه بیان کنم یا میتوانم درخواست ارجاع به پزشکی قانونی را داشته باشم؟ متشکرم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
درخصوص مهریه ابتدا ولاجرم باید از طریق ثبت اقدام وهمان حقوق ومزایای ایسان را توقیف نمایید
درخصوص نفقه از حیث جنبه حقوقی نیز بعد ازارجاع به کارشناس جهت تعیین نفقه میتوانید با کارشناس مسایل ومشکلات را مطرح وکارشناس با جمیع جهات نظریه خودرا در خصوص نفقه اعلام خواهد نمود