مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی کارمند

با سلام. بنده کارمند رسمی یک شرکت تعاونی با سابقه کار بیمه 22 سال و سن 51 سال هستم. الان شرکت ورشکسته شد و بنده رو هم اخراج کردند. آیا امکان دارد بنده بازنشسته شوم یا نه راهکار دیگری هست؟ لطفاً راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

محسن سلیمانی زاوشت

محسن سلیمانی زاوشت :

استان :

سلام بازنشستگی به دو طریق ممکن است یااز شرایط سنی یاسابقه خدمت برخوردار باشید که 30 سال باشد بهتر است که به شرکت بیمه یا سازمان بیمه تامین اجتماعی مربوطه مراجعه کم وکیف قضیه از انها سوال فرمایید