مشاوره حقوقی رایگان - شرایط بازنشستگی

با سلام من کارمند رسمی دولت هستم سنوات قابل قبولم 19 سال و 6 ماه هست و سنوات تجربی قابل قبولم 5 سال و 6 ماه هست و با مدرک کارشناسی ارشد و صندوق بازنشستگی تامین اجتماعی و سن 54 سال و 3 ماه هستم. میخواهم بدانم آیا امکان بازنشستگی برای بنده وجود دارد یا خیر؟ با فرض بر این که دستگاه با بازنشستگی بنده مساعدت دارد لطفا بندهای قانونی در این خصوص هم بفرمایید ممنون میشوم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بازنشستگی برای شما متصور نیست، لذا می‌توانید موضوع را از طریق واحد بازنشستگی صندوق بیمه پرداز پیگیری فرمایید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید