مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه تحصیل فرزند توسط پدر

سلام. همسر من با خانواده اش سهام دار یک کارخانه و دارای ملک شخصی و آپارتمان جداگانه که اجاره دادند و همین طور دو آپارتمان در دست ساخت دارند ولی بسیار خسیس هستند و به زور وسیله ای و یا حتی هزینه تحصیل دو فرزندم را میدهد. پسر بزرگم 20 ساله است و ایشان گفتند که باید در حین تحصیل به شرکتشان بیاید و کار کند و هزینه تحصیل در دانشگاه آزاد خود را بدهد. پسرم دچار ناراحتی روحی شده و دائما از رفتار پدرش شکایت دارد و ایشان غیر از پوشاک سالی دو یا سه بار و خورد و خوراک هیچ خرج دیگری برای این بچه انجام نمیدهد. ( شرط پرداخت شهریه و یا حتی تعویض موبایل را هم به پاس کردن تمام واحدها ی درسی او گذاشته )
آیا یک پدر وظیفه تامین نیازهای مالی فرزندش را برای تحصیل و ‌... ندارد؟ ایشان رفتار بسیار بد و فحاشی های زیادی هم در زمان طلب خواسته و با حتی غیر آن با فرزندانم الخصوص پسر بزرگم دارند که آلام فرزندم را دو چندان کرده است.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما وپسرتان به یک روانشناس خانواده مراجعه کنید