مشاوره حقوقی رایگان - حقوق و مزایا در صورت استعفا

سلام، وقت بخیر. بنده در یک کارگاه ساختمانی به عنوان انباردار مشغول به کار شدم و حقوق پایه 5 میلیون با کارفرما توافق شفاهی کردم و قرار شد قرارداد کتبی را آماده کند اما بعد از گذشت 4 ماه قرارداد کتبی هنوز منعقد نشده و من قصد استعفا دارم. در صورت استعفا حقوق بنده حداقل وزارت کار در نظر گرفته می شود؟

پاسخ ها :

حقوق و مزایا در صورت استعفا استعفا انباردار کارفرما حقوق و مزایای کار