مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. مهریه بنده 200 سکه هست و همسرم یک حقوق دریافتی دارند و من اموالی از ایشان سراغ ندارم که به نام خودشان باشد. برای اجرای مهریه این که بخواهم آیا میتوانم هم بخشی از حقوق ایشان به اضافه ی درخواست سکه ها را داشته باشم؟
اگر بله از طریق اجرای ثبت یا دادگاه؟
اگر یکی را می توانم در خواست کنم (بخشی از حقوق یا سکه) کدام یک بهتر می باشد و از کدام راه اجرای ثبت یا دادگاه؟
خواهش می کنم و تمنا می کنم شفاف و کامل بیان کنید چون بنده اصلا به هیچ عنوان دنبال پول و مهریه نیستم و فقط میخواهم اهرم فشاری باشد تا من را اذیت و تهدید نکند و در قبال بخشش آن برای طلاق و حضانت فرزندم توافق کنیم که سال ها درگیر پروسه فرسایشی دادگاه به خاطر فرزندم نباشیم و این که ایشان منزل را هم بیش از یک ماه هست خانه مجردی گرفته و منزل مشتی کمان را ترک کرده نفقه ای به من و فرزندم نمی دهد. متشکرم. تمنا میکنم پاسخ کامل بدهید که واقعا کمک کننده باشد. ممنونم.

پاسخ ها :

سعیده مهرریزی

سعیده مهرریزی :

سلام شما با مراجعه به دفتر ثبت ازدواج خودتون میتونید درخواست اجرایبه کنید واگر مالی از ابشون بدست نیومد شما را ارجاع به دادگستری میدن که باید دادخواست مطالبه مهریه بدید ومیتونید 1/4 حقوق ایشان رو هم توقیف کنید بعنوان بخشی از مهریه.

محمدحسين  اسدي دز كي

محمدحسين اسدي دز كي :

باسلام...بله شما هم میتوانید سکه ها را بگیرید ویک چهارم حقوق ایشان را توقیف کنید ..ضمنا ترک انفاق شکایت کنید که جرم هست و احتمال اینکه حبس برای ایشان تعیین بشه زیاد....همزمان مطالبه حقوقی نفقه دادخواست بدید....مطالبه مهریه باتوجه به قانون حال حاضر ابتدا از طریق اجرای ثبت اسناد خواهد بود واگر پروسه ثبت تمام شد وتوقیف کفاف مهریه را نداد پرونده به دادگاه ارسال میشه ...نهایتا اینکه بهتر است برای راهنمایی بیشتر ومفصل تر از همکاران بنده مشاوره حضوری بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از طریق اجرای ثبت اقدام کنید و حقوق وی را تا یک چهارم توقیف کنید و همچنین کد ملی وی را مسدود کنید شما برای طلاق و حضانت و نفقه گذشته خود و فرزندتان هم میتوانید اقدام کنید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09113963026