مشاوره حقوقی رایگان - فرار دختر و پسر برای ازدواج

سلام. من و دختر عمویم که 17 سال سن داریم هم دیگر رو دوست داریم ولی خانواده ها مخالف هستند.
ما تصمیم به فرار گرفتیم. آیا راهی تکه بدون نیاز به تایید پدر مادر ازدواج کنیم؟
یا اگر برای این که بتونیم بدون تایید خانواده ها ازدواج کنیم، باکره بودن دختر از بین برود، میشود؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حتما نظر خانواده ها را جلب نمایید شما باید تمکن مالی جهت اداره زندگی مثل شغل مناسب مسکن و ...داشته باشید در این صورت اگرپدر دختر خانم موافقت نکردند از طریق دادگاه اجازه ازدواج گرفته میشود به هیچ وجه کاری که موجب پشیمانی است واز نظر قانونی و شرعی و اخلاقی متضمن تالی فاسد است انجام ندهید

مريم  عبداله همداني

مريم عبداله همداني :

در مورد قسمت اول سوال اینکه شما میتوانید به دادگاه مراجعه کنید و وقتی قاضی تشخیص بدهد مجوز را صادر میکند، و در مورد دوم خیر

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام
ازدواج دختر باکره موقوف به اجازه پدر و جد پدری است واگر پدر بدون علت موجه اجازه ندهد دختر میتواند از دادگاه با معرفی مردی که میخواهد با او ازدواج کند مجوز بگیرد
دختری که بدلیل رابطه نامشروع باکرگی خود را از دست دهد برای ازدواج نیاز به اجازه پدر ندارد
ولی در صورت اثبات رابطه نامشروع هردو مجازات خواهند شد