مشاوره حقوقی رایگان - دخل و تصرف مرد در درآمد زن شاغل

سلام، وقت بخیر. من زنی شاغل هستم که سی سال تمام حقوق و درآمد من در اختیار همسرم بود و چیزی به نام خودم ندارم و مهریه ام هم بسیار ناچیز هست. حاضر نیست چیزی به نام من کند و اگر خدایی نکرده همسر من فوت کند آیا درآمد این سی سال من در حق و حقوق من در نظر گرفته میشود؟
هر ماه حقوق من رو به کارت خودش واریز میکرده. ممنون.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرگونه هزنه ایی که زوجین در مدت زندگی زناشویی انجام داده اند اصل بر میل واراده خودشان بوده نه جبر وزور لذا بعید است حقوق سی ساله خودتان بعد از فوت زوج در نظر گرفته شود مگر وراث انرا بپذیرند