مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک توسط همسر

سلام، وقت بخیر. یک واحد آپارتمان حدودا 3 سال پیش به نام من بوده که وام مسکن هم داشت و به اصرار و فشار و تهدید همسرم مجبور به فروش و امضا شدم ولی چکی خریدار به نام من صادر نشد و من یک ریال هم پول فروش آپارتمان رو ندیدم. آیا الان میتوانم جایی شکایت کنم؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. از همسر خود می توانید مطالبه وجه نماییید. خرید و فروش شما موردی ندارد.