مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام، خسته نباشید. میخواهم از شوهرم جدا شوم و 3 سال هست اعتیاد به هروئین دارد و ترک هم نمیکند. یک سال هست سر کار هم نمیرود و دو تا بچه دارم. الان هم خونه با بچه ها خونه پدرم هستم.
شوهرم یک خونه با یک تیکه زمین دارد و مهریه ام کم هست و با نرخ روز حساب کردم 80 میلیون هست.
میخواهم هم حق و حقوق خودم و بچه ها و طلاقم رو بگیرم. آیا به جز مهریه از خونه چیزی به من میرسد؟
پول وکیل گرفتن هم متاسفانه ندارم. خودم برم دادگاه نتیجه ای داره برام یا نه؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
مهریه و اجرت المثل و نفقه به شما تعلق می گیره