مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از رم گوشی گم شده توسط اشخاص ناشناس

بنده 8 ماه پیش رم گوشیمو کم کرده بودم و بدلیل عدم اطمینان از محل کم شدن که شاید در منزل باشد طرح شکایت به مراجع قضایی نبرده بودم حالا مشخص شده شخصی رم گوشیمو پیدا کرده و با یک خط ایرانسل که بنام شخص دیگری هست و خط ایرانسل نیز جایزه بوده بدست خود شخص صاحب خط هم نرسیده و توی اداره پست توسط کارکنان یا استفاده می شه یا به شخص ثالثی بیرون از اداره فروخته شده و تو تلگرام با عکس بنده پروفایل گذاشته و تو تلگرام با عکس بنده کار می کنه الان بنده با چه عنوانی می تونم از وی شکایت کنم و آیا صرف استفاده از عکس بنده توسط شخص ناشناس برای بنده پیگرد قضایی داره یا نه؟

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام بله می تونه جعل عنوان یا استفاده از هویت دیگری جرم باشه یا شروع به کلاهبرداری