مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از عکس بقیه

سلام من 17 سالمه و یکی اومده عکس منو توی پیجش پست کرده و پروفایل گذاشته و کلی حرفای بد دربارم زده وقتی بهش پیام دادم که چرا این کار رو انجام داده تهدیدم من از چتامون اسکرین گرفتم که مدرک باشه میخواستم ببیینم الان باید چیکار کنم و اینکه مجازات طرف چیه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اسکرین چته از طریق فتا پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق پلیس فتا پیگیری کنید. جهت دریافت نحوه شکایت میتوانید از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قابل شکایت است می توانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یا پلیس فتا موضوع را پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت و شما باید شکوائیه انتشار عکس های خصوصی را اقامه نمایید