مشاوره حقوقی رایگان - جریمه استفاده از مصالح نامرغوب

سلام ضمن تشکر ، مالک ملکی هستم که در مشارکت ساخت ، سازنده بجای استفاده از پوکه در کف واحدهای احداث شده اقدام به ریختن خاک نموده که مغایر با قوانین نظام مهندسی است و با ارسال اظهارنامه خواستار رفع تخلف شدم اما ایشان با بی توجهی اقدام به اخذ پایان کار نموده است.
در صورت طرح شکایت و اثبات موضوع چه مجازاتی در انتظار متخلف است؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
می توانید خسارات خود را دریافت نمایید