مشاوره حقوقی رایگان - کم کاری سازنده در قرارداد مشارکت در ساخت

در قرارداد مشارکت در ساخت، آورده سازنده معادل ارزش آورده مالک و به تبع آن تقسیم بندی واحدها و بنای ساخته شده بر اساس 50 - 50 قید شده است. اما در عمل باتوجه به کم کاری و استفاده از مصالح نامرغوب و تخلفات گسترده شهرداری آورده سازنده کمتر از مالک است. آیا میتوان با شکایت از وی درصد کمتری را به وی منتقل کرد؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

باید قرارداد بررسی شود

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.برابر مشارکت نامه می بایست عمل می کردوباتامین دلیل مشخص می شود که چقدرکمکاری نموده و50%کم کاری را باید بشما پرداخت کند.