مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمایل دیدار فرزند با والدین

باسلام
اگر فرزند دختر در سن 11 سالگی که طبق رای صادره و قطعی شده دادگاه اخر هفته به مدت 24 ساعت با مادر ملاقات میکند چنانچه در حال حاضر تمایل به این دیدار نداشته باشد ایا با توجه به سن کودک تاکید میکنم سن 11 ساگی دادگاه میتواند به زور و اجبار فرزند را روانه ملاقات کند ؟ و اگر اینطور هست چرا میگویند که بعد از سن تکلیف فرزند خودش میتواند تصمیم نهایی را بگیرد لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام چنانجه دختر خواهان ملاقات با پدر نباشد میتوانید از ملاقات جلوگیری کنید