مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمایل فرزند به ملاقات با مادر

باسلام برادرم باپسر7ساله خود به علت مشکل روحی خانمش حدود3ماه قبل منزلش روترک کرده وبه منزل مااومده امروزازدادگاه ابلاغیه اومده که خانمش شکایت کرده وخواسته بچه رو ببینه البته تواین مدت برادرم نفقه بهش داده اون بارهابرادرم وپسرش روکتک زده ودرمنزل مانیز دعواکرده ومن ازش شکایت کرده بودم که دردادگاه هم محکوم به پرداخت جریمه نقدی ونفقه شده پسرش ازش میترسه ودوست نداره اونوببینه لطفا راهنمایی کنیدبرادرم چکاربایدبکنه

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

ملاقات فرزند یک حق است برای والدینی که جدا زندگی می کنند ولی در صورتی که دارای مدارکی از ضرب و شتم فرزند توسط مادر هستید با مراجعه به دادگاه می تونید عدم صلاحیت مادر در ملاقات‌ فرزند رو احراز کرده و مانع ملاقات ایشان شوید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادگاه باید در این خصوص اتخاذ تصمیم کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طی لایحه ای دفاعیات خود را به شعبه ارسال کنید و موارد مذکور را به شعبه اعلام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهر حال حق مادر دین و ملاقات با طفل هست و شما باید شرایط را فراهم کنید