مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو و فک پلاک

با سلام
سال 89 بدهی داشتم و طلبکار ماشین لیزینگی من را توقیف کرد و به لیزینگ مراجعه کردم برای دریافت نامه ولی نامه ای به من ندادند و به من گفتند میتوانی با ما تسویه کنی و من در دفتر اسناد رسمی ماشین را فک پلاک کردم و سوییچ و تمامی مدارک را تحویل لیزینگ دادم و قرار شد بهم خبر بدن که آیا بدهی دارم بهشون یا طلبکارم و متاسفانه من خبری نگرفتم و خبری هم از آنها نشد‌.
الان بعد از 8 سال ضامنم تماس گرفته که لیزینگ 13 میلیون جریمه و بدهی اعلام کرده است.
متاسفانه مدرکی ندارم از لیزینگ و نمیدانم باید چکار کنم؟
و وقتی به لیزینگ مراجعه کردم به من میگه که نتونسته ماشین منو پیدا کنه برا همین نتونسته ماشین منو بفروشه و وظیفه من بوده
لطفا منو راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

مدارک ماشین به نام شما بوده ؟؟ اگر بوده چرا از طریق راهنمایی و رانندگی برای توقیف ماشین اقدام نکردید؟؟