مشاوره حقوقی رایگان - تغییر توافقی حضانت از مادر به پدر

سلام. یک سال پیش متارکه کردیم و دو پسر دارم که در همان روز طلاق مادرشون حضانت رو قبول کرد و مهریه رو بخشید ولی الان ازدواج مجدد کرده و دیگه نمیتونه بچه ها رو نگهداره و بنده هم قبول کردم که حضانت رو بگیرم به همان دادگاه مراجعه کردم ولی می‌گویند که باید پیش وکیل برید مشاوره بگیرید و دوباره دادگاه تشکیل بشه تا رای صادر بشه میخواستم بدونم آیا واقعا این همه گرفتاری داره؟ در حالی که دو طرف راضی هستن.

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام نیاز به اطلاعات بیشتری هست حضوری به دفتر وکیل مراجعه و همه آرای قبلی را ارائه نمایید تا مشاوره به شما داده شود

مسعود بني هاشميان اصفهاني

مسعود بني هاشميان اصفهاني:

برای گرفتن حضانت از مادر به پدر نیاز به مراجعه دادگاه نیست، ولی از نظر قانون حضانت با مادر است و مادر می‌تونه بچه را بدون اجازه شما ببره. بهتر است شما طرح دعوای حق حضانت فرزندانتان را بدلیل ازدواج مجدد طرح کنید. اگر هم توافق دارید میتوانید به محضر مراجعه کنید و اقرار نامه مبنی بر عدم ادعای مادر بر حضانت امضاء کنه