مشاوره حقوقی رایگان - سوال کیفری

سلام. ببخشید برای مادرم چند روز پیش پیامی اومد که شما با این شماره پرونده ازت شکایت کیفری شده و رای هم صادر شده.
یعنی فقط با یک مسیج و بدون ابلاغ قبلی رای هم صادر کردند.
جالبتر از اینکه مادرم هیچ کار کیفری اصلا انجام نداده و روحش هم خبر نداره موضوع چی هست.
به نظر شما این مسیج به چه دلیل برای ایشون اومده و بعد از مراجعه به دادسرا باید چیکار کنیم. ممنون میشم فوری جواب بدید

پاسخ ها :

مرضیه توانگر

سرکار خانم مرضیه توانگر :

سلام
ممکن است به دلیل نداشتن آدرس امکان ابلاغ وجود نداشته باشد بهتر استیک وکیل را بفرستید یا اگر مادرتان خودشان میخواهند مراجعه کنند فکر یک وثیقه یا ضامنباشید که اگر قراری قبلا صادر شده دچار دردسر نشوید یا اگر احیانا حاضر به پاسخگویی به شما شدند که بعید است ابتدا رفته از موضوع و قرارها مطلع شوید و بعد مادرتان را ببرید
به هر حال حکم غیابی هم قابل اعتراض است

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر درسایت عدلیران ثبت نام کرده اید درسایت مراجعه کنید واقدامات پرونده رامختصرا درسایت مشاهده کنید وهمچنین دربخش ابلاغ ها رای راهم مشاهده کنید درغیر اینصورت باید حضورابه دادسرا یا دادگاه مراجعه کنید