مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر

با سلام گواهینامه من به دلیل شرب خمر ضبط شد ولی دادگاه تبرعه شدم حکم را به پلیس راهور بردم گفت قانون راهنمایی و رانندگیه کاری به حکم نداره گواهینامه آزاد نمیشه تا 6 ماه ثبت سیستمه الان من چه راهی پیش رو دارم باید چیکار کنم؟ به کجا مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

هیچ کار باید مدت 6ماه طی شود

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

مگه پلیس مصرف مشروبات شما را تایید نکرده . پس چطور دادگاه شما رو تبرئه کرده ؟؟