مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند ملک با وکالت نامه

سلام. من سه سال پیش بخشی از خونه برادرم رو با مقداری پول و طلا خریدم و ایشون یک وکالت تام برای انجام سند دادند و به آمریکا مهاجرت کردند. امسال بعد از سه سال برگشتند و خانومش شهریور ماه درخواست مهریه دادند. من هم با وکالت بدهی بانک رو تسویه کردم و با وکالت سند زدم ایشون به عنوان فرار از دین از من و برادرم شکایت کردند. لطفا من را راهنمایی کنید شنبه 2 مرداد جلسه دارم.

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. به تاریخ وکالت و تاریخ تسویه با بانک و ... استناد نمایید.