مشاوره حقوقی رایگان - استعلام جبهه پدر

با سلام. میخواهم بدونم پدرم به جبهه رفته است یا نه؟

پاسخ ها :

استعلام جبهه پدر جبهه

سوالات مرتبط

سابقه حضور پدر در جبهه
سلام. چطور میتوانم غیرحضوری از سابقه حضور پدر در جبهه مطلع شوم؟ برای کارت ایثار میخواهم...
استعلام جبهه پدر
با سلام. پدر من در ژاندارمری جزء کادر بوده و جبهه هم داشته. ولی نمیدانم برای سابقه جبهه کجا باید برم؟ فقط میدانم آخرین جایی که خدمت کرد شهرکرد بوده و الان هم فوت کرده. باید چی کار کرد؟ با تشکر فراوان....
استعلام جبهه
پدرم سرهنگ ارتش بوده و الان در قید حیات نیستند میخواستم بدونم از چه طریقی میشه اقدام کرد که جبهه رفته است یا خیر...
مفقودی سابقه جبهه پدر
سلام پدر من حدود چهار سال سابقه جبهه دارد و از طرف بسیج مردمی رفته از مدارکاش کارت پایان خدمت هست و کارت پلاک و کارت واکسن ولی به هر جا که مدارک میبرم میگن سابقه نیست این جا از قم اعزام شده است....
محاسبه جبهه
سلام بنده از سال 1366/6/18لغایت1368/3/21در خط مقدم بودم واز تاریخ 21/3/68لغایت 18/6/68 پادگان جبهه محسوب میشوداز 18/6/1366 الی 21/3/1368...