مشاوره حقوقی رایگان - بکارگیری مستخدم پیمانی

با سلام و احترام
اینجانب با مدرک لیسانس از طریق آزمون و طی مراحل مصاحبه تخصصی و گزینش جهت تصدی پست سازمانی به صورت پیمانی استخدام شده ولی در غیر از پست سازمانی و پایینتر از آن غیر مرتبط با رشته تحصیلی بکارگیری شده، آیا دیوان حکم به تخلف اداری میدهد؟ آیا حق اعتراض دارم با وجود پستهای بلاتصدی مرتبط با رشته ولی افراد قراردادی کم تجربه و حتی بی تجربه و بدون تحصیلات دانشگاهی، به مدیریت آنها منصوب میشوند؟
با تشکر

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام اینها تصمیمات مدیریتی است و ابتدا باید کسب تجربه کنید و کم کم ارتقا بیابید و بعد لازم شد به مافوق اعتراض کنید و سلسله مراتب را بروید و از تصمیم نهایی سازمان به دیوان شکایت ببرید که بهتر است به جای تمام این کارها بهتر و موفق تر ظاهر شوید