مشاوره حقوقی رایگان - استخدام پیمانی با کارشناسی ارشد در دوره تحصیل دکتری روزانه وزارت بهداشت

سلام. بنده در حال حاضر استخدام پیمانی با مدرک ارشد و دانشجوی دکتری وزارت بهداشت در ترم 3 هستم.
در زمان امتحان پیمانی دانشجو نبودم و در زمان امتحان دکتری هم هنوز مستخدم نبودم. میخواستم بپرسم با توجه به الزام گذراندن طرح بعد از پایان دکتری، آیا ممکن است دانشگاه با ادامه تحصیل من به دلیل استخدام پیمانی بودنم، ایراد وارد کنند؟ راه حل چیست؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام خیر ایرادی نیست و در نهایت وزارت بهداشت از ایین نامه خود تخطی نمینماید