مشاوره حقوقی رایگان - چگونه پیگیر شوم؟

با سلام خدمت مشاوران عزیز و گرامی.
اینجانب ١6 سال گذشته سرباز وظیفه بودم.
در مسیر پادگان به منزل سوار بر موتور با خودرو تصادف کردم و خسارات جسمی دیدم.
افسر پلیس راهنمایی و رانندگی مرا مقصر اعلام کرد.
بنده گواهینامه موتور نداشتم.
اینجانب در طی این همه سال به دلیل اینکه به من گفتند که مقصر حادثه بودی برای غرامت خودم پیگیری نکردم.
خواستم بدانم که الان در حال حاضر میتوانم پیگیری کنم و غرامت بگیرم.
مدارک پزشکی بنده موجود می باشد.
با تشکر فراوان از مشاوره شما سروران گرامی

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.در صورت داشتن سوابق پزشکی مورد تأیید بهداری پادگان وهمچنین تأیید سانحه توسط فرمانده وقت ،شما می توانید به کارگزینی محل خدمت مراجعه ودر خواست طرح در کمسیون مربوطه نمایید.یاالله