مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق زوجه

باسلام حق طلاق دادم به زنم الان 1ماهه که بدون اجازه من فرزند دخترم را از خانه ام خارج کرده و به خانه برادرش به شهر دیگری رفته و از اون شهر دادخواست طلاق داده و گوشیشم خاموش کرده، من یکبار مراجعه کردم به اون شهر برای دیدن زن و بچم که برادرش درب خانه با من درگیر شد و اجازه نداد حتی ببینمشون!! زنگ زدم 110 و گزارش تهیه کرد از اجازه ندادن برای دیدن زنم و بچم. سوال من اینه که ایا زنم میتواند از شهر دیگری اقدام به طلاق کند یا خیر؟ ضمنا شهر من با شهری که زنم اقدام کرده هم استان نیستند.
باتشکر از زحمات شما عزیزان

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
در دعاوی و امور خانوادگی مربوط به زوجین، زوجه می‌تواند در دادگاه محل اقامت خوانده. یعنی شما و یا محل سکونت خود اقامه دعوی کند واحتمالا ایشان محل سکونت خود را همان شهرستانی که برادرش حضور دارد معرفی نموده هست