مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق

باسلام. من در طی 3 سال زندگی با همسرم همیشه مورد ضرب و شتم شدید قرار میگرفتم. شکایت کردم و تقاضای طلاق دادم. بعد از 9 ماه با وجودی که حق طلاق رو همسرم به من داده و من وکیل هم گرفتم ولی دادگاه باز هم طلاق من رو صادر نمیکنه. چون همسرم اوایل توافقی بود اما این اواخر گفت، طلاق نمیدم. حالا بعد از 9 ماه وکیلم گفت استرداد بده دادخواست رو تا از یک شهر و شعبه دیگه، مجدد دادخواست بدیم. منم دادم. آیا این امکانش هست؟ آیا میتونم دوباره همین پرونده رو به جریان بندازم با در نظر گرفتن تمامی مراحل گذرانده شده؟
ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

دادخواست طلاق از شهر دیگر دادخواست مجدد طلاق به جریان انداختن مجدد پرونده طلاق طلاق توافقی طلاق قوانین طلاق