مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام بنده پیج فروش کالایی در اینستاگرام دارم. شخصی از بنده خرید کرد و به دلایل مختلف محصولی ارسال نکردم. ان شخص شکایت کرده به عنوان کلاهبرداری. شخص هم گفته تا قبل دادگاه پول رو واریز کن رضایت میدم. خواستم بدونم اگه تا قبل جلسه دادگاه مبلغ طرف رو برای خود شخص واریز کنم امکان داره طرف رضایت ندهد ؟ چون دادگاه در شهر دیگه ای هستش که نمیتونم برم دادگاه به خاطر دور بودن .
و سوال بعدی اینکه اگه در دادگاه حضور پیدا نکنم و بنده محکوم بشم آیا اگه پول شخص رو کامل براش پرداخت کنم حکم جلب من تموم میشه یا نه؟

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

در هر حال حتما پول را واریز کنید تا رکن اصلی جرم منتفی شود و اگر هم قرار بود جرمی ثابت شود به این طریق به اثبات نرسد
در ثانی حتما اگر شرکت نمیکنید لایحه ارسال کنید از طریق دفتر خدمات قضایی و اشاره کنید که قصد ارسال کالا داشتید و به دلیل کرونا و...نشد الانم پولو ریختید و دلیل عدم حضور هم کرونا و دوری راه هست