مشاوره حقوقی رایگان - حکم شلاق تعزیری

سلام ...قاضی به دلیل توهین و تهدید از طریق پیامک به همسرم برای هر کدوم 74 ضربه شلاق تعزیری حکم کرده و تاکید کرده که هر کدوم به هر دلیلی که تبدیل و یا ملغی بشه اشد مجازات باید اجرا بشه ... منظور چیه و‌ من چه جوری میتونم حکم رو تبدیل و یا به تعویق بندازم .... لطفاً راهنمایی کنید .. تو دادخواست تجدید نظر چی بنویسم ... ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

با سلام
در صورتی که فاقد سابقه محکومیت کیفری هستید تقاضای تخفیف، تبدیل یا تعلیق مجازات کنید.