مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی راننده تاکسی

سلام. راننده یک شرکت تاکسی آنلاین در ماشین به شدت فحاشی و داد و بیداد کرده و من فیلم گرفتم.
وقتی پیاده شدم با ماشین من رو دنبال کرده و سپس با قفل فرمان قصد حمله داشته که من فرار کردم.
دوربین مغازه‌ ها تعقیب ایشان را ثبت کرده و یک مغازه‌ دار هم شاهد بوده است.
وقتی شکایت کردم گفته "چون مسافر کرایه نداده او را دنبال کردم"
آیا این دلیل میشود برای دنبال کردن و چطور میتونم شکایت کنم؟ با چه عنوان؟
آیا به خاطر کرایه ندادن مسافر، راننده حق چنین کاری داشته است؟

آیا شامل این موارد میشود: مزاحمت برای بانوان، توهین به افراد عادی، تهدید، ارعاب با قفل فرمان و هتک حرمت؟

پاسخ ها :

فحاشی راننده تاکسی مزاحمت برای بانوان توهین تهدید هتک حرمت