مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در معابر

سلام کسی ک مزاحمت در معابر ب بانوان انجام داده باشه بعد اون خانم رضایت داده باشه دادگاه بازم با متهم کار داره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معمولا در صورت رضایت پرونده بسته میشه

یک وکیل

سلام جرم عمومی هست و فقط تخفیف شانل حال متهم میشود در صورت رضایت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله این جرم غیر قابل گذشت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله این جرم غیر قابل گذشت است و در صورتی که شخص رضایت دهد صرفاً شامل تخفیف مجازات می‌شود برای اینکه به کلی از بین برود باید مسیر دیگری را انجام دهند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام هرچند که جرم جنبه عمومی هم دارد ولی اگر دلایل پرونده ضعیف باشد با اعلام رضایت احتمالا پرونده مختومه میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جنبه عمومی دارد ولی اگر قاضی عدم سونیت را احراز کند معمولا مختومه میشود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورتی که موضوع در دادگاه ثابت شود و منجر به محکومیت مرتکب گردد رضایت شاکی از موجبات تخفیف مجازات خواهد بود