مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

سلام
همسایه مجاور از ما به دلیل ساخت و ساز در طبقه همکف خودمان شکایت کرده که از طریق شهرداری و کمیسیون ماده صد پیگیری کردیم و رای به جریمه دادن ما هم به ادامه کار مشغول شدیم ولی این فرد دوباره آمده و شروع به فحاشی ناموسی کرده و کلمات خیلی رکیک هم گفته. اون موقع من خودم سر کار بودم ولی مادرم شنیده و چهار نفر کارگر هم شاهد ماجرا بودن.
میخواستم ببینم به استناد شهادت این افراد و مادرم میشه از این فرد شکایت کرد؟ و برای شکایت باید به کجا مراجعه کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فحاشی ناموسی همسایه فحاشی ناموسی فحاشی همسایه فحاشی