مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر پکیج با مالک یا مستاجر

با سلام.
خانه ای دارم که سال 97 به شخصی اجاره دادم و 3 سال هست که ایشان در خانه نشسته اند. روز اول دستگاه هایی که به ایشان تحویل داده شد سالم بوده و آخرین سالی هم که مجدد میخواستیم قرارداد ببندیم از ایشان پرسیدم اگر وسیله ای خراب هست بگویید من تعمیر کنم ولی گفتند موردی نیست. الان پرداخت هزینه هایی مانند خرابی کولر آبی و پکیج بر عهده مالک است یا مستاجر؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرگونه وسیله ایی که برای انتفا مستاحر مورد استفاده قرار میگیرد تعگیرات جزیی با مستاجر وتعمیرات کلی با مالک است