مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه خرید کارخانه

اینجانب از طرف شرکت کارخانه ای را طبق شرایط خاصی که داشت خریداری کردم. این واحد تولیدی دارای بدهی بانکی، تامین اجتماعی، دارایی و شهرک صنعتی و ... بود که بنا شد خریدار کلیه بدهی های فوق را پرداخت کرده و مابقی در قالب چک تضمیتی در زمان تنظیم سند در دفترخانه پرداخت شود. فروشنده 2 نفر شریک بوده و بابت تسویه بدهی های کارخانه 4 فقره چک تسلیم فروشندگان شد و قرارداد در دفتر حقوقی و غیر رسمی نوشته شد و خریدار (شرکت خریدار) بعد از تنظیم مبایعه نامه از مکان مورد معامله به صورت شراکتی با یکی از فروشندگان استفاده نمود. در زمان تنظیم مبایعه نامه 2 مورد به شرح زیر در متن گنجانده شد: 1 - نوسان قیمت هیچ تعهد و تغییری در قیمت تمام شده ندارد
2- چنانچه خریدار به موقع پرداخت وجه را انجام ندهد، کلیه سود و جرایم حاصل از بدهی های یانکی و .... باید بپردازد.
حال با توجه به این که قرارداد با کد رهگیری رسمی تنظیم نشد شرکت خریدار امکان اخذ مجوز صنایع و کارت بازرگانی و ... را نداشت و در تولید با توجه به وارداتی بودن مواد اولیه دچار زیان زیادی شد و فروشندگان بعد از تعلل 4 ماهه اقدام به نوشتن اجاره نامه صوری قبل از تاریخ مبایعه نامه نمودند و مورد مهم تر این که حال کلیه مبالغ تعهد شده خریدار به حساب فروشنده واریز شد اما فروشنده نه تخلیه کامل مکان را انجام می دهد و نه تسویه حساب با بانک را و اذعان میدارد که بابت دیرکرد در پرداخت ما متحمل زیان شده ایم و بایستی به مبلغ روز و توافق جدید به فروش برسد. به نظر شما چنانچه به دادگاه شکواییه بدهیم، موفق خواهیم شد؟

پاسخ ها :

کاظم سرحدی

کاظم سرحدی :

باسلام. زوایای پرونده روشن نیست. باید متن قرارداد بخ دقت مطالعه شود.
به صورت کلی باید گفت قرارداد خرید همچنان به قوت خود باقی است.