مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه خانه و فک رهن سند و بنام زدن

درود من چهار ماه پیش خونه خریدم قولنامه ای دو سوم پول پرداخت کردم دوماه فرصت تخلیه دادم تخلیه نکرد بعد فهمیدم ملک توقیفی دادگاه داره تقریبا به اندازه پولی که پیش من مانده الان من چگونه میدونم خونه رو تخلیه کنم و رفع فک کنم سند آزاد بشه و بنام بزنم سپاس از شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست خلع ید و پرداخت مبلغی که بدهکار است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به توضیحات بیشتر هست جهت مشاوره با وکلا تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تنظیم سند تقدیم و در زمان اجرای حکم با دستور دادگاه پرداخت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از فروشنده بخواهید جهت رفع توقیف اقدام کند در صورتی که اقدام نکرد می توانید معامله را ابطال کنید و ثمن معامله را استرداد کنید.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

پاسخ به این سوال مفصل و جنبه کاملا تخصصی داشته و نیاز به مشاوره تلفنی یا حضوری با وکیل دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما می بایست دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را ثبت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر توقیف قبل از خرید و مبایعه شما باشد به نحوی فروشنده مرتکب جرم مداخله در اموال توقیفی شده و ممکن است شما نتوانید ملک را از توقیف خارج کنید بنابراین توصیه می کنم ضمن شکایت کیفری از فروشنده با طلبکاری که ملک را توقیف کرده است مذاکره کنید اگر فروشنده تحت فشار قرار گیرد و قبول کند مبلغ الباقی ثمن بابت رفع توقیف پرداخت شود به نفع شماست طزح دعاوی دیگری مثل الزام به تنظیم سند یا خلع ید کمکی به شما نمی کند.

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت یخیر
دادخواست اعتراض ثالث اجرایی دهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر با توقیف اقدام به انتقال نمودند معامله باطل می توانید ثمن‌ را مسترد کنید