مشاوره حقوقی رایگان - وکیل برای رفع توقیف خودرو

با سلام. ماشین من 9 ماه هست به خاطر بار قاچاق توسط راننده در پارکینگ هست. به هر صورت فریب خورد و رفته پای لوله 15 هزار بارگیری شده و توسط ماموران حفاظت دستگیره شدند. در این مدت پرونده ملایر و اراک و بعد دلیجان رفته و بعد از پیگیری زیاد گفتند پرونده ارجاع داد شده به دادگاه های عمومی انقلاب تهران. راننده وثیقه یک میلیارد برای آزادی ماشین گذاشته .لطفا وکیل کار بلدی معرفی کنی با سپاس.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام.
ب قسمت درخواست وکیل در سایت مراجعه نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفا درخواست خود از قسمت مربوطه از سایت دادراه، مطرح کنید اینجا تالار پرسش و پاسخ است و شما درخواست وکیل دارید