مشاوره حقوقی رایگان - صدور قرار منع تعقیب

سلام. بنده جهت ترک انفاق همسرم مدت ها پیش شکایت کردم پرونده به شورای حل اختلاف رفت و تعهد شش ماهه جهت تهیه ی خانه ی مستقل از شوهرم گرفتند. بعد از گذشت چند روز چند دروغ همسرم بر ملا شد و من به شعبه مجدد مراجعه کردم و پرونده را به دادسرا فرستادم بعد از مدتی جلسه ی رسیدگی رفتیم و بنده تمام مدارک و ادله و استشهادیه را به بازپرس نشان دادم و ماجرا را شرح دادم و اکنون که 15 روز از جلسه میگذرد خبری نشد و من به برنامه عدالت همراه سر زدم نوشته قرار منع تعقیب صادر شده و نوشته پرونده مختومه شد.
این به چه معنی هست؟ آیا قرار هست پرونده به جای دیگری فرستاده بشود؟
اون تعهد شش ماهه ای که داده سر جای خود هست؟ چون من در اون تعهد خودم ذکر کرده بودم که قرار منع تعقیب صادر بشود.

الان نتیجه ی جلسه چی شد من اصلا نفهمیدم .

پاسخ ها :

حسین صیاد

جناب آقای حسین صیاد :

یعنی همسر شما متهم شناخته نشد.
مجددا با ضمینه نمودن تعهد می توانید شکایت خود را طرح نمایید