مشاوره حقوقی رایگان - مختومه شدن پرونده

سلام‌ پدرم 3ماه پیش فوت کرد من متوجه شدم که باجناقش با همسرش کارت بانکی پدرم و در زمانی که بیمارستان زنده بوده پولاشوجابجا کردن به کارت همسرش که ازدواج مجددبوده شکایت کردم ازشون به اتهام تحصیل مال ازطریق نامشروع یا سواستفاده وتقلب،،،چندبارهم رفتم دادسرا گفتن هنوزدرحال پیگیری هستن و به من پیامک میدن اما برای من هیچ ابلاغیه ای نیومده،،،درسامانه ثنا روندکاری پرونده رو پیگیرشدم دیدم نوشته قرارمنع تعقیب صادرشده وپرونده مختومه هست،،،،این یعنی چی؟اصلا منو نخواستن پرونده رو مختومه میکنن؟من تمام مدارک هم ارائه دادم،،،لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر منع تعقیب صادر شده باشد می‌بایست برای شاکی نیز ابلاغ شود و ظرف 10 روز می‌توانید نسبت به آن اعتراض کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
یعنی جرم ثابت نشده است و متهم تبرئه شده است

شما میتوانید دادخواست حقوقی مطالبه وجه را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت شما رد شده است.
بعد از ابلاغ قرار منع تعقیب می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شکایت شما پذیرفته نشده است اگر دلیلی برای اثبات ادعایتان دارید می‌توانید نسبت به قرار منع تعقیب صادر شده اعتراض بزنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بازپرس در صورتی طرفین را برای اخذ توضیحات احضار خواهد کرد که دلایل کافی برای توجه اتهام وجود داشته باشد.
شما می‌توانید به این قرار منع تعقیب بعد از ابلاغ، در مهلت مقرر قانونی اعتراض کنید.
اگر از باب کیفری به نتیجه نرسیدید پیشنهاد می‌شود از باب حقوقی وارد این امر شوید و دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم دلایل کافی نداشتید حتما موردتات را با وکیل پیش ببرید که ظرف ده روز اعتراض کند

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

رویه است که اینجور موارد استفاده مال از طریق نامشروع نمیباشد حقوقی مطالبه و ایفا ناروا مطرح شود

شیرین محمودزاده نیکنام

سرکار خانم شیرین محمودزاده نیکنام :

اگر از تاریخ ابلاغ 10 روز نگذشته است حتما اعتراض بزنید و اگر گذشته نگران نباشید میتونید از طریق حقوقی دادخواست بدهید.من برای مشاوره درخدمتتون هستم

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بعد از ابلاغ قرار اعتراض بزنید.