مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک ضمانت

سلام.
من دو ماه پیش یک خودرو فروختم و 15 میلیون آن را برای انتقال سند گذاشتیم. یک چک از خریدار هم گرفتم که نوشته در وجه: ( انتقال سند 206). تعویض پلاک هم انجام دادیم ولی الان سند دست خریدار هست و نمیاد دفترخانه سند رو به نام او بزنم و بقیه پول رو از او بگیرم. میتونم چک رو برگشت بزنم؟
برای برگشت آن با توجه که نوشته در وجه انتقال سند 206 باید چیزی به بانک ارائه کنم یا راحت برگشت میزند؟
بعد اگه برگشت زدم طرف نمیتونه برود و از دست من شکایت کند؟

پاسخ ها :

حسین صیاد

جناب آقای حسین صیاد :

نباید برگشت بزنید. به اتهام خیانت در امانت می تواند از شما شکایت نماید. دادخواست تنظیم سند را مطرح نمایید