مشاوره حقوقی رایگان - عدم دسترسی به حیاط

با سلام و احترام.
من صاحب ملکی قدیمی هستم که جنوبی بوده و کلا دو طبقه می باشد. ملک ما طبقه اول می باشد و راه دسترسی به انباری هر دو ملک از حیاط می باشد که راه ورود و دسترسی به حیاط هم فقط از طریق تراس طبقه اول است.
اکنون مالک طبقه دوم مدعی شده است که میخواهد از راه تراس طبقه دوم به حیاط پله آهنی گذاشته و هم از حیاط و هم از انباری استفاده کند.
آیا میتواند اقدام به چنین کاری کند؟ این در حالی است که با علم به نداشتن پله و راه دسترسی به حیاط و انباری ملک طبقه دوم را خریداری نموده است.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
خیر بدون توافق حق چنین کاری را نداره