مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تخلیه ملک استیجاری

با سلام یک آپارتمان ورثه ای یک برادر و یک خواهر را طی وکالت فروشی که از ورثه داشتم اجاره رسمی دادم. مدت اجاره تمام شده مستاجر تخلیه نمی کند می گوید کروناست. اظهارنامه جهت تخلیه و نیاز مبرم خودمان داده ام . برادرم خود در جای دیگر مستاجر است و اجاره اش تمام شده می خواهیم او در این ملک بنشیند. سوال با وکالت فروشی که داشتم آیا اجاره دادن من با توجه به موافقت ورثه اشکالی نداشت؟ آیا در دادخواست می توانم به آن وکالت فروش استناد کنم و خودم شخصا دادخواست بدهم یا مجددا از ورثه وکالت بگیرم دادخواست تخلیه بدهم . با توجه به اینکه هنوز دادخواست نداده ام راهنمایی بفرمایید چطور دادخواست بدهم . با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام مفاد وکالت نامه باید بررسی شود برای تنظیم دادخواست در واتساپ پیام ارسال کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
وکالت جهت اجاره نیز باید تصریح شده باشد علی ایحال اگر ورثه مشکلی ندارند مجدد وکالت اخذ نمایید
در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید